luni, 8 aprilie 2013

Mai este cineva aici ? Pentru ca imi este dor de comentariile voastre .
De parerile voastre .
De intrebarile legate de Amanda .
Sau povestiile scurte pe care mi le scriati in comentari.
Pentru ca imi erati dragi . Si inca imi sunteti . Insa imi lipsiti .
4810 vizualizari . 249 comentarii . 8 persoane de interes .
Si ati disparut cu toti ?




11 comentarii:

  1. cu siguranta mi-e dor de Amanda!
    Am avut o perioada aiurea si chiar ma gindeam ca inloc sa ma concentrez pe ale mele mai bine aflu ceva frumos despre ea....m-a parasit prietenul....Amanda ce ar face?ar plinge si s-ar izola sau ar incerca un nou inceput?
    Da-mi un sfat pls.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amanda . La Amanda totul e complicat . Amanda ar plange , dupa s-ar prefacea ca nu-i pasa . Ar pleca mai departe , ar incepe un capitol nou . Insa , daca el merita , daca iubirea lor ar merita s-ar intoarce la el . Si daca nu ar merita o a doua sana ar merge mai deparate in viata .

      Ștergere
  2. exact asa mi-am imaginat-o si eu.cred totusi ca in viitor va aparea cineva nou si fresh.a suferit prea mult dupa acelasi om si s-a uzat relatia...sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ea mereu v-a ramanse cu taylor . pentru ca sunt facuti unu pentru celalalt . si am scris si finalul , desi cred ca nu am ajuns nici la mijloc . [am scris doar 100 de pagini]

      Ștergere
  3. Eu am avut de invatat ca tocilara de aia nu am mai intrat, dar sa nu cumva sa te opresti ca scriu 1000 de comentarii pe loc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. deci Taylor va fi baiat bun mereu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taylor va fii mereu alesul ei . Si da , Taylor este un tip bun , sentimental si grijului . Baiatul pe care il viseaza oricine .

      Ștergere

:)