marți, 26 iunie 2012

Neincredere

Sarah il lua de mana pe Travel si incepe sa fuga pe tower bridge.Degetele ei suple se lipira de tricepsi lui.Ii arunca un zambet , dupa incepu sa se invarta , rochia rosie din voal ridicandu-se in mici valuri.Valsa doi pasi cu cizmulitele ei scurte din cauciuc negre , apoi isi detasa bratele intr-o linie dreapta.Sari gardul podului si se aseza pe acesta.Scurtele picioare jonglau deasupra apei , creand refleti usor vizibile.Travel isi inolaci bratele in jurul taliei acesteia si incerca sa o ridice.
-Nu..!se intoarse Sarah catre el.
-E periculos .... , Sarah.
-Si ce daca ar fi indeajuns de periculos incat sa nu mai vad ziua de maine?
-Nu vorbi stupiditati.
-Tu nu intelegi!Am trait atat vreme sub cuvantul reginei , al doici , al parintilor.Am ocazia sa traiesc!Nu mi-o strica.rosti acesta in timp ce pe obrazul ei rosu i se serpuia o lacrima.
-Nu au intrat zilele in sac.
-O contraire , multe zile sunt deja acolo.
Acesta o stranse mai tare de talie si incerca so o ridice mai fortata decat data trecuta , insa esua din nou.Palaria in carouri ii pica de pe cap , ajungand in Tamisa.Sara se apleca sa vada unde cazuse , apoi incerca sa-si ia avant destul de puternic pentru a sari.
-Las-o.o stranse Travel din nou de sold.
-De ce iti pasa asa de mult Travel?Esti doar un student europen ce-si petrece timpul cu o studenta engleza.Cu mine adica.se stramba fata ironic.
-Nu te apreciezi deloc?Esti minunata.
-Nu , te rog , nu arunca vorbe in vant.
-Esti minunata , o companie extraordinaire.
-Si tu esti un rarait autentic.zambi Sara.
-Nu glumesc.Sara.Te cunosc de doua luni.
-Si inca nu ai plecat.Uimitor!
-Si te iubesc.
La aceste vorbe fata se intoarse si isi arunca bratele pe dupa gatul lui.Isi puse o suvita din parul castaniu , destul de decolorat , pe dupa ureche si schita un zambet.Un zambet ce nu indica ironie sau mila.Un zambet ce pute tranzmite o mie de cuvinte.
-Esti...esti dulce.ii aluneca o lacrima pe obrazul de un ros puternic.Si...dulce.
-Sarah , nu plange.ii sterse lacrima.Poate imaginea ta de copilandra face lume sa nu observe ce finta matura si minunata esti.
-Si pe tine ce te-a facut sa observi?
-Imaginea ta de copilandra.
Sarha zambi entuziasmata , dupa porni incontinuare pe marginea podului.Pasi incet , cat sa-i dea ocazi sa o ajunga din urma , apoi isi lasa mana prinsa in mana lui.

6 comentarii:

:)